Smelt chokolade og smør i en gryde ved lav varme. Sørg for at røre i gryden undervejs, så det ikke brænder fast. En dejskraber er rigtig god at bruge her, synes jeg. Når det er smeltet, tages gryden af varmen.
Tilsæt sukker, vaniljesukker og kakao og rør det sammen.
Tilsæt et æg ad gangen og rør rundt.
Tilsæt til sidst hvedemel og rør dejen til sammen.
Kom dejen i en bradepande (ca. 20x25 cm) beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ca. 20 minutter, til den er gennembagt. Men husk - den må godt føles lidt til den bløde side. Mens kagen køler af, kan du lave frosting.
Frosting:
Kom alle ingredienser til frostingen i en skål og pisk godt sammen. Fordel over den afkølede kage. Kagen kan godt serveres på bagedagen, men den kan også sagtens få lov at stå tildækket på køkkenbordet til næste dag. Den fungerer nemlig mindst ligeså godt, når den har ‘sat’ sig. Hvis du bages kagen dagen i forvejen, så vil jeg anbefale at vente med at lave frostingen til serveringsdagen.