ribs is uden ismaskine

Ribs is uden ismaskine

Her får du opskriften på en skøn ribs is uden ismaskine. Sommeren byder på et væld af muligheder for at nyde friske og lækre desserter. Og en af de disse er denne forfriskende ribs-is, som med sin syrlige smag og cremede konsistens er helt perfekt til de varme måneder.

Is uden ismaskine

Hvis du ikke har en ismaskine, så fortvivl ej. Du kan sagtens lave denne lækre ribs is uden ismaskine. I opskriften herunder kan du se hvordan, du gør.

Ribs is uden ismaskine | Cakewoman.dk

Ribs is uden ismaskine

Antal 8 -10

Ingredienser
  

  • 300 gram ribs
  • 2 æggehvider
  • 160 sukker
  • 2,5 dl piskefløde

Sådan gør du
 

  • Først skal ribsene forberedes. Skyl dem grundigt og fjern stilkene. Kom dem i en sigte og pres saften igennem. Det er saften, der skal bruges senere.
  • I en skål kommes æggehvider i. Pisk æggehviderne stive.
  • Tilsæt sukker lidt ad gangen og pisk videre. Det er vigtigt at være lidt forsigtigt med at tilsætte sukkeret. Hvis det kommer for hurtigt i, klasker hviderne sammen.
  • I en ny skål hældes piskefløden og saften fra ribsene i. Pisk til flødeskum.
  • Efterfølgende vendes flødeskummet i skålen med de piskede æggehvider og sukker. Vend massen sammen. Gør det med rolig hånd. Det skal vendes sammen og ikke røres sammen. På den måde forbliver is-massen luftig og lækker.
  • Kom is-massen i en form, og stil på frys i minimum 4-5 timer. Herefter kan isen serveres og nydes.
Ribs is uden ismaskine | Cakewoman.dk

Du kan finde mange flere opskrifter på is herinde på min hjemmeside. Se lige her!

Derfor skal du lave ribs is

Ribs er en fantastisk ingrediens til is. De små bær har en intens og syrlig smag, der giver en dejlig kontrast til den søde, cremede base. Ribs-is er en skøn og forfriskende sommerdessert, der kombinerer den syrlige smag af ribs med den cremede sødme fra fløde og sukker. Det bedste af det hele er, at du kan lave denne delikatesse helt uden en ismaskine.

Ribs-isen smager skønt i sig selv, men du kan også vælge at komme den i isvafler og toppe med lidt chokoladesauce eller marmelade. Du kan også servere isen til en chokoladekage eller ovenpå en marengsbund. Mulighederne er mange, og heldigvis kan du sagtens lave denne skønne is igen og igen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*