Fudge med nutella

Fudge med nutella og skumfiduser

Spring til opskrift

Fudge med nutella og skumfiduser! Hvis du er til lækre, søde sager, så må du ikke gå glip af de her små guldklumper 🙂

Jeg er vild med bland-selv-slik, og det er 100% sikkert, at hvis jeg køber bland-selv-slik, så er der fudge i min slikpose. Fudge er en form for karamel, og de fåes i forskellige udgave. I den her opskrift har jeg kastet mig over fudge med nutella og skumfiduser! De er nemme at lave og er mindst ligeså gode, som dem man køber. Det eneste problem er, at de altså er meget vanedannende 🙂

Hjemmelavet fudge med nutella er et meget nemt bageprojekt, og det kræver hverken særlig mange ingredienser eller specielle bageevner – alle kan være med. Bortset fra nogle timer i køleskabet, så tager det heller ikke lang tid at lave hjemmelavet fudge. Velbekomme!

Er du vild med nutella? Så skal du prøve min svampede mazarinkage med marcipan og nutellafrosting, find opskriften her!

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst, så er du hjertelig velkommen til at følge med på Instagram. Når der er nye opskrifter herinde på www.cakewoman.dk, så nævner jeg det altid over på Instagram.

Hvis du kaster dig over nogle af mine opskrifter og poster billeder på Instagram, så vil jeg så gerne se det – så tag mig endelig 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*