Chokoladetærte med skumfidusfrosting

Chokoladetærte med skumfidusfrosting og kiks

Denne her lækre chokoladetærte med skumfidusfrosting og kiks er inspireret af smores. Eller s’mores, som det faktisk hedder. Hvis du googler s’mores kan Wikipedia nemlig fortælle dig, at navnet er en sammentrækning af ‘some more’. Og det må man sige passer perfekt på den her chokoladetærte 🙂

Brug en gasbrænder for ‘lejrbålslook’

S’mores er en ‘sandwich’, hvor chokolade og grillet skumfidus er placeret i midten af to kiks. I den her opskrift finder du kiksene i bunden, chokoladen er placeret ovenpå, og til slut er der en skøn skumfidus frosting på toppen. Jeg har valgt at bruge en gasbrænder, så kagen får et s’mores look og lidt lejrbålsstemning 🙂 Har du ikke en gasbrænder, så undlader du bare den del, kagen bliver skøn alligevel.

Chokoladetærte med skumfidus frosting

Chokoladetærte med skumfidusfrosting og kiks er en dejlig dessert, som er fin og dekorativ, og samtidig smager herligt. Jeg bruger mælkechokolade og en blanding af mariekiks og digestive-kiks, men hvis du er til mørkere chokolade og en grovere kiks, så kan du sagtens anvende det i opskriften. Velbekomme!

Lyst til at bage uden gluten og laktose? Så kan du prøve min citronmåne eller gulerodskage. Begge kager er helt uden gluten og laktose.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*