Chokoladekage med skildpaddemousse

Chokoladekage med skildpaddemousse

Her får du en nem opskrift på en lækker chokoladekage med skildpaddemousse. Jeg er vild med chokoladeskildpadder fra Toms, men det er en ting, der er kommet med tiden. Da jeg var barn, kunne jeg virkelig ikke lide dem. Men det har ændret sig! 😀

En nem kage: Chokoladekage med skildpaddemousse

Denne chokoladekage med skildpaddemousse består af to chokoladekagebund med skildpaddemousse imellem og på toppen. Skildpaddemoussen, som er lavet af smeltede chokoladeskildpadder og fløde, skal have lov at blive helt kold, før den piskes op. Derfor kan man med fordel begynde på den del af opskriften aftenen inden, at kagen skal serveres og spises.

Det en en ne, kage, som både kan serveres en eftermiddag til en kop kaffe, til en fødselsdag eller til en anden festlig begivenhed.

Chokoladekage med skildpaddemousse

Er du også til chokoladeskildpadder, så synes jeg, du skal prøve den her cookiekage med skildpaddefyld.

Er du på Instagram?

Så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil 😀 Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med.

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*